Ženama zaposlenim na projektu „Pomozimo danas za bolje sutra“ podijeljena je radna odjeća te jakne, majice, patike i platnene vrećice. Navedeni projekt Ekološka udruga „Krka“ provodi u partnerstvu s hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Šibenik. Na projektu je zaposleno 5 žena

Krajnji korisnici u sklopu projekta imaju pravo na kućanske i osnovne higijenske potrepštine koje im radnice dostavljaju svaki mjesec. Voditeljica projekta redovito obilazi krajnje korisnike te osluškuje njihove probleme i potrebe. Između krajnjih korisnika i radnica uspostavljen je jedan prijateljski odnos koji je doveo do ispunjenja temeljnih ciljeva projekta.

Za vrijeme trajanja projekta, u razdoblju od 30 mjeseci dostavljati će im se potrepštine kako bi im se na taj način ostvarila potpora i podrška. Krajnji korisnici iznimno su zadovoljni sa kućanskim i osnovnim higijenskim potrepštinama te smatraju da su im sredstva koja im radnice dostave od velike važnosti, kako njima tako i radnicama koje se brinu za čistoću njihovog doma. Nabava kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Pomozimo danas za bolje sutra

Pomozimo danas za bolje sutra - memorandum