U sklopu projekta „Zajedno do poduzetništva“ Udruga mladih “Mladi u EU“ organizira predavanje pod nazivom “Uvod u zeleno poduzetništvo i socijalno/društveno poduzetništvo”. Predavanje će se održati 05.02.2015. godine s početkom u 11 h  u prostoru Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku.

Voditelj predavanja je Ranko Milić, predstavnik CEDRA-e – Clustera za eko –društvene inovacije i razvoj iz Splita. Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj ili kraće CEDRA HR je mreža centara podrške za postojeće i potencijalne društvene poduzetnike. CEDRA pruža usluge informiranja, edukacije, savjetovanja, povezivanja i umrežavanja ljudi, organizacija, institucija i zajednica oko istih ili komplementarnih ciljeva, vrijednosti i nastojanja.

Cilj  predavanja je informirati mlade o zelenom i društveno /socijalnom poduzetništvu.

Kroz predavanje će se pozvati svi zainteresirani mladi da se prijave na izlet /radionicu u Kninu koja će trajati dva dana.

Projekt „Zajedno do poduzetništva“  provodi  Udruga mladih “Mladi u EU“ u partnerstvu s Ekološkom udrugom „Krka“ iz Knina i CEDRA iz Splita.

Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

 

 

cvijet-novci-ftd