Projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ počeo je mijenjati naš odnos prema osobama s invaliditetom te buditi našu svijest o njihovim potrebama. Ovaj projekt je uistinu donio promjene u živote krajnjih korisnika te im omogućio adekvatnu pomoć tamo gdje im je ona najpotrebnija, u njihovim domovima.

Osobni asistenti uključeni u projekt su prošli edukaciju na temu komunikacijskih vještina, rješavanja sukoba, problema i izazova pri radu s osobama s invaliditetom. Također, pružatelji i korisnici usluge su prošli edukaciju o pružanju i primanju usluge osobne asistencije.

Projektom je zaposleno ukupno 7 osobnih asistenata na području Šibensko-kninske županije. Kako se usluga osobne asistencije pruža osobama s invaliditetom broj korisnika usluge je tokom provedbe projekta varirao, te je pomoć pružena za 8 osoba s invaliditetom.

Za potrebe promidžbe i vidljivosti organizirane su početna i završna konferencija, projekt je oglašavan putem web stranica i društvenih mreža, izrađeno je i distribuirano 500 letaka, 50 komada plakata, roll up banner i 100 komada stručne brošure.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objavljenog teksta isključiva je odgovornost Društva multiple skleroze Šibensko – kninske županije i ne odražava nužno stavove Europske unije