Završeno je osposobljavanje za „Voditelja pripreme i provedbe EU projekta“

Polaznici osposobljavanja tj. pripadnici marginalizirane skupine završili su svoje osposobljavanje „Voditelj pripreme i provedbe EU projekta“.  U sklopu njega su naučili analizirati natječajnu dokumentaciju, provjeriti prihvatljivost prijavitelja i projekta, formulirati projektne ciljeve, rezultate te identificirati aktivnosti u skladu s prethodno provedenim analizama. Također su u mogućnosti završiti vlastiti projekt na temelju prethodno određenih predavanja, vježbi i simulacija, te provesti postupak evaluacije projekta. Navedeno osposobljavanje održano je u sklopu projekta „Osposobljavanjem za bolje sutra“ koju udruga za obrazovanje i znanost „Scientia populo“, provodi s partnerima Gradom Knin te Ligom protiv raka Grada Drniša. Osim ovog osposobljavanja, trenutno se održava osposobljavanje i za knjigovođu koje bi trebalo završiti krajem ovog mjeseca.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira Europska unija: 1.163.220,00kn (sredstva EU: 988.737,00kn)

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“

Scientia populo Osposobljavanjem za bolje sutra

Lost your password?