Vaš CV predstavlja prvi kontakt koji ostvarujete sa potencijalnim poslodavcem. Poslodavac na ovaj način dobija osnovne informacije o Vama i stječe dojam o nekim dodatnim aspektima (vještine samoprezentacije, stil komunikacije, pismenost, organiziranost, profesionalnost, kreativnost itd.).

S obzirom da ćete vjerojatno imati veliku konkurenciju za razgovor za posao, svrha dobro napisanog CV-ja je da Vas izdvoji od drugih kandidata i osigura Vam razgovor za posao. CV napisan na koncizan i struktuiran način treba vas prikazati u najboljem svjetlu. Iako postoje neke opće smjernice o tome kako bi CV trebao, imajte na umu da postoji puno načina na koje možete napisati svoj CV. Iskoristite ovu prednost da sebe predstavite na najbolji način!

Neke opće smjernice o tome šta bi Vaš CV trebalo sadržavati možete pronaći pretraživanjem dostupnih podataka putem interneta, ali ukoliko ste poklonik učenja i prikupkjanja informacija „face to face“ slobodno nas kontaktirajte i dogovorite termin za individualno savjetovanje.

Savjetovanje i informiranje nezaposlenih osoba s područja grada Knina održava se u sklopu projekta  “Ekološko-informativni centar” kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.

Ekoloski informativni centar memorandum - NOVO MINISTARSTVOEkolosko informativni centar memorandum 2