Kada je poduzetništvo u pitanju, s pravom se kaže da sve kreće od ideje. Imati dobru ideju je preduvjet uspjeha pa je „smišljanje“ ideje prvi korak koji morate poduzeti da biste uopće kročili u svijet poduzetništva. Ideja je dakle ta koja pokreće, postavlja se onda pitanje kako doći do nje?

Analizirali ste ideju i prepoznali dobru priliku. Razmislili ste o potrebnim resursima, organizaciji i proizvodu/usluzi koju ćete plasirati na tržište i vrijeme je da krenete u realizaciju svoje ideju. U slučaju da tražite novac od banke, neke druge financijske institucije, potencijalnog partnera ili klijenta, u većini slučajeva bit će vam potreban Poslovni plan. Ukoliko želite više informacija o izradi poslovnog plana te vam je potreban netko tko će vas voditi kroz sam proces slobodno nas kontaktirajte i dogovorit termin za informiranje i savjetovanje.

Savjetovanje i informiranje nezaposlenih osoba s područja grada Knina održava se u sklopu projekta  “Ekološko-informativni centar” kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.

Ekoloski informativni centar memorandum - NOVO MINISTARSTVOEkolosko informativni centar memorandum 2