Traže se EVS volonteri iz Hrvatske i Španjolske za 10 mjeseci volontiranja u Italiji!

EVS u Italiji

Agencija Lokalne Demokracije u partnerstvu sa talijanskom organizacijom Giosef Caserta provodi EVS projekt pod nazivom “Move it: sport animation for youth”.
Projekt će se provoditi kroz 10 mjeseci (od 15.09.2016 do 15.06.2017) u talijanskom graduCaserta (Napoli), a u njegovu provedbu bit će uključeno 4 volontera (2 iz Hrvatske i 2 iz Španjolske). Tema projekta je poticanje i organiziranje sportsko-rekreativnih aktivnosti.

Volonterski profil: LDA traži dvije motivirane i odgovorne osobe koje će sudjelovati u organizaciji i provedbi sportsko-rekreativnih aktivnosti koje su namijenjene mladima iz Općine Casapesenna, Casal di Principe i San Cipriano d’Aversa (Provinca di Caserta).

Volonterima su pokriveni svi troškovi koji uključuju troškove puta, hrane, smještaja, zdravstvenog osiguranja te džeparac (iznos ovisi o državi u kojoj se volontira) koji je uglavnom dovoljan za sve osnovne potrepštine tijekom volontiranja.
Isto tako, volonterima je osiguran tečaj lokalnog jezika i sudjelovanje u treninzima koji pripremaju volontera za sudjelovanje u volonterskoj službi.

Kako se prijaviti?
Prijaviti se možete putem prijavnice. Uz prijavnicu potrebno je poslati i Europass CV te motivacijsko pismo na engleskom jeziku na e-mail adresu tamara@Lda-verteneglio.hr, najkasnije do 25.06.2016.godine.

Više o projektu možete pročitati u Info packu.