Uređenje dječjeg igrališta

Udruga mladih „Mladi u EU“ 19. kolovoza 2015. godine u vremenu od 10,00 – 11,00 sati organizirala je info pult na glavnom gradskom trgu u Šibeniku (ispred kazališta) putem kojeg  je informirala građane o građanskoj akciji „Pokrenimo zajednicu“.

Građanska akcija pod nazivom „Pokrenimo zajednicu“ provodit će se na području grada Šibenika sa ciljem čišćenja i uređenja dječjeg igrališta u blizini osnovne škole „Tin Ujević“. Kao i mnoga igrališta, i ovo je zapušteno i predstavlja potencijalnu opasnost za djecu i okolinu. Akcijom „Pokrenimo zajednicu“, uz pomoć volontera, obojat će se klupe, zasaditi cvijeće, očistiti i urediti okoliš. Akcija će se provesti 29. i 30.08.2015. a svi vi koji se ne bojite malo zaprljati ruke i želite pomoći u uređenju igrališta, možete nam se javiti na email: info@mladi-eu.hr .

Uređenjem igrališta pomoći ćemo djeci da borave što više u prirodi te ujedno potaknuti ih da budu što aktivnija i uživaju na igralištu.

Akciju sufinancira zaklada „Kajo Dadić“ iz Splita.

Lost your password?