Udruga „Rupska zvona“

Registrirane djelatnosti:

Sakupljanje i očuvanje povijesne građe, predmeta, tradicije i običaja ovog prostora organiziranje i održavanje manifestacija tradicijskih običaja poticanje i organiziranje osnivanja kulturnih udruga i sportskih klubova organiziranje tribina i predavanja o mogućim gospodarskim potencijalima ovog područja uspostavljanje suradnje s NP Krka u cilju zaštite i očuvanja okoliša uz održiv razvoj uspostavljanje suradnje s lokalnom i područnom (regionalnom) samoupravom u smislu zajedničkih aktivnosti na razvoju ovog kraja poticanje brige o održavanju i očuvanju objekata značajnih za život na ovom prostoru (crkve, kapelice, groblje) te poticanje brige o održavanju i zaštiti izvora pitke vode jačanje veze s iseljeništvom, posebno kroz informiranje o aktivnostima na ovom području koristeći suvremene tehnike komuniciranja (facebook, web i sl.) promicanje i unaprjeđenje održivog razvoja u mjestima Rupe, Laškovica i Ićevo.

Adresa: RUPE 72/B, RUPE
Kontakt: +385 98 818987