Udruga “Četiri šape”

O nama

Udruga “Četiri šape” se bavi terapijom sa psima za djecu i odrasle s posebnim potrebama, te edukativnim programima za vrtiće i škole.

O Udruzi

Udruga “Četiri šape” je udruga za radnu i športsku kinologiju, sa sjedištem u Šibeniku. Kao svoj glavni cilj ističe što kvalitetniji suživot čovjeka i psa, s posebnim naglaskom na terapiju sa psima za djecu i odrasle s posebnim potrebama, edukativne programe za vrtićku i školsku dob, te športsku kinologiju.

Opis

Udruga za radnu i športsku kinologiju “Četiri šape” je osnovana 2006. godine u Šibeniku. Osnovna djelatnost Udruge je terapija sa psima za djecu i odrasle s posebnim potrebama, čiji su službeni termini započeli od 01. lipnja 2013. godine u suradnji s udrugama na šibenskom području. Također se Udruga bavi edukativnim programima za predškolske i školske ustanove, te surađuje s osnovnim školama na području Grada Šibenika. Dobivena je podrška Centara za socijalnu skrb Šibenik, Knin i Drniš, Šibensko-kninske županije, Grada Šibenika, Grada Knina, Grada Vodice, Poduzetničkog inkubatora Šibenik, Veterinarske ambulante “More”, udruga “Dedal” Split, “Sveti Bartolomej” Knin i “Sveti Antun” Šibenik.

e.mail

Udruga 'Četiri šape'