Plesna udruga SJENE


SJENE su se svom gradu Šibeniku, prvi put publici predstavile 2001. godine, kao Ansambl za suvremeni ples „SJENE“ sastavljen od 10 djevojaka.
Nakon pridruživanja SJENA Šibenskom kazalištu, u rujnu 2006. , voditeljica ansambla Zorana Mihelčić, pokrenula je inicijativu da se što veći broj mladih uključi u svoje plesne aktivnosti, te je osnovala Plesnu udrugu SJENE , koja danas, kroz niz svojih plesnih radionica broji oko 160 plesača od najmlađih predškolaca do mladih srednjoškolske i studentske dobi. Primarni cilj radionica je plesna edukacija, poticanje kreativnog stvaralaštva i plesnog odgoja mladih. Iz radionica napredni plesači usmjeravaju se u Ansambl SJENE i dječji plesni ansambl SJENE, sa kojima se radi na pripremama za cjelovečernje predstave.

U svom radu „SJENE“ se najviše bave kreiranjem i izvođenjem suvremenih plesnih točki, njihovim izvedbama na javnim mjestima za potrebe različitih manifestacija, svečanosti i natjecanja, kao i temeljitim pripremanjem cjelovečernjih plesnih predstava.

Kontakt

Telefon: 022214103
Adresa: Zdravka Bege 21, ŠIBENIK
E-mail adresa: sjene.si@gmail.com

Udruge...


Prijava

Lost your password?