Forca Šibenik

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik je sportsko rekreativna udruga koja se bavi sportskim aktivnostima različitog sadržaja.
Društvo je osnovano s ciljem razvoja sportske rekreacije na području Šibensko-kninske županije i stvaranja pretpostavke i uvjeta za organizirano zadovoljavanje potreba za očuvanjem, poboljšanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja članova te obogaćivanjem slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima.
okuplja sve dobne skupine kroz različite kategorije u svrhu promicanja sportskog načina življenja, međusobnog razumijevanja i uvažavanja, razvitka odgovornosti i fair-playa organizira i provodi individualne i grupne tjelesne vježbe organizira sportske i edukativne projekte, kampove te manifestacije za poticanje bavljenja sportom i tjelesnim vježbanjem promiče razvoj volonterstva te aktivnosti humanitarnog karaktera

Ciljevi djelovanja Društva su:

Razvijanje i promicanje sportske rekreacije na području Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije uz sudjelovanje u razvoju sportske rekreacije “Sport za sve“ na nacionalnoj razini stvaranje pretpostavke i uvjeta za organizirano zadovoljavanje potreba za očuvanjem, poboljšanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja članova te obogaćivanjem slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima okupljanje svih dobnih skupina kroz različite kategorije u svrhu promicanja sportskog načina življenja, međusobnog razumijevanja i uvažavanja, razvitka odgovornosti i fair-playa organiziranje sportskih i edukativnih projekata, kampova i manifestacija za poticanje bavljenja sportom i tjelesnim vježbanjem organiziranje predavanja, tribina i sličnih skupova u svrhu razvitka i promidžbe sportske rekreacije kroz sve oblike vježbanja i različite sportove promicanje i razvoj volonterstva

KONTAKT:

forca08@hotmail.com