Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ održala je okrugli stol na temu: „I ti si dio društva“, 01.06..2016. godine u prostoru Male gradske vijećnice Grada Drniša s početkom u 11 sati.

Okrugli stol održan je u sklopu projekta „TOČKA- Info centar za mlade“ kojeg udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina.

Ovim okruglim stolom nastojalo se doći do zaključka koliko su mladi uključeni u društvena zbivanja te jesu li svjesni važnosti uloge koju igraju u svojoj lokalnoj zajednici. Također, kroz set raznolikih pitanja nastojali smo definirati želje i potrebe mladih osoba kako bi im pomogli da  da postanu punopravni i odgovorni članovi društva.

Okruglom stolu prisustvovale su i mlade osobe koje su uključene u rad savjeta za mlade te imaju bolji uvid u stanje „iznutra“, tj. upućeni su u funkcioniranje organizacija koje zastupaju interese mladih.

Moderatori ovog okruglog stola bili su Vinko Livaković i Martin Mrša, djelatnici udruge mladih „Mladi u EU“, a sve je organizirano u suradnji sa Savjetom mladih Šibensko-kninske županije.