Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere! Obožavaš biciklizam i sanjaš o tome da upoznaš biciklističke zvijezde ili iz prve ruke saznaš sve tajne organizacije kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana? Onda je ovo prava prilika za tebe!

Bicklizam

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke Tour of Croatia koje će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske, pozivaju se svi zaljubljenici u biciklizam, željni stjecanja novih iskustava i prijateljstava, da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja.

Prijave se primaju do 25. ožujka, a prijavnicu s detaljnim uputama možete ispuniti putemprijavnog obrasca.

Ukupno 400 volontera biti će odabrano (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Za sve volontere biti će osigurana hrana, piće, majica TOC 2016, zahvalnica i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci možete pronaći ovdje te na službenoj  Facebook stranici.

Sretno svima!