Zanima te koje mogućnosti mobilnosti za mlade nudi Europa? Gdje možeš volontirati? Raditi?

Sve te informacije možeš dobiti u drugom izdanju kampanje Time to Move , koja se održava od 21. rujna do 4. listopada u 18 država, među kojima je i Hrvatska. Cilj kampanje je prezentacija ideja Eurodeska kojom se žele prikazati i promovirati razne mogućnosti za mlade.

sticker_E_WEB_AND_SMALL_PRINTERS

Jedna od organizacija koje sudjeluju u kampanji  je i Udruga mladih „Mladi u EU“. Udruga mladih „Mladi u EU“ od 2012. djeluje kao Eurodeskov multiplikator. U sklopu kampanje  biti će organiziran okrugli stol na kojem će se predstaviti Eurodesk portal za mlade, Last minute ponuda te nova stranica Eurodeska.

Na radionici će svoja iskustva podijeliti Martin Mrša, Marina Kalabrić i Ivana Kursan. Martin Mrša, predsjednik Udruge, predstavit će značenje Erasmus+ programa za mlade te se osvrnuti na cjelokupno iskustvo provedbe u kojoj je Udruga sudjelovala. Volonterka Ivana Kursan iznijet će svoje dojmove koje je ponijela sudjelujući kao domaćin na razmjeni u Šibeniku te kao sudionik razmjene u Cagliariju. Koordinatorica aktivnosti Udruge, Marina Kalabrić, predstavit će svoj rad na Eurodesk portalu za mlade te aktivnosti za koje je zadužena pri objavi članaka s relevantnim informacijama za mlade.

Moderator događanja će biti Vinko Livaković, voditelj Info centra za mlade.

Okrugli stol održat će se 24. 09. 2015. u prostoru Europa direkt centra Šibenik u vremenu od 18 do 20 sati. Namijenjen je mladima koji žele saznati više o mobilnosti i samom Eurodesk portalu.

Organizator kampanje je europska mreža za informiranje mladih Eurodesk.

Vidimo se ubrzo!