WP_20151111_11_10_45_Pro-300x169

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ poziva na dvodnevnu radionicu pod nazivom „Izrada EU projekata iz ESF fonda“ koja će se održati 15. i 16.12.2015. godine u prostoru Informacijskog centra Europe Direct s početkom u 16,00 sati.

Navedena radionica će trajati 2 dana po 4 sata, a namijenjena je za OCD-e koji rade s djecom i mladima na području grada Šibenika. Tema radionice je izrada i priprema projekata iz Europskog strukturnog fonda. Voditeljica radionice je Snježana Petrušić iz Centra za održivi razvoj, Imotski.

Svrha radionice je ojačati udruge sa područja grada Šibenika, te im približiti mogućnosti koje nudi apliciranje na natječaje ESF-a. Ovo je jedinstvena prilika da iz prve ruke, od strane provjerenog, eminentnog stručnjaka saznate sve što vas je ikada zanimalo o prijavi na navedene natječaje.

Navedene radionice se organiziraju u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“ čije aktivnosti se provode na području gradova Šibenika i Drniša u Šibensko-kninskoj županiji.

Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

Radujemo se vašem dolasku.