Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira dvodnevnu radionicu „Razvoj volonterske akcije“.

Radionica će se održati u petak 11.03.2016. godine s početkom u 17 sati te u subotu 12.03.2016. godine s početkom u 10 sati u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ (Prilaz tvornici 41.) u Šibeniku.

Radionica je namijenjena mladima s područja grada Šibenika koji imaju želju za volontiranjem. Tema radionice je planiranje i razrada volonterske akcije.

Voditelji radionica su Martin Mrša i Vinko Livaković predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: „Očuvajmo naš okoliš“, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“. Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.

Radionica „Razvoj volonterske akcije“ se organizira u sklopu programa Klub mladih „ENTER“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ (nositelj programa) provodi u partnerstvu s Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom. Klub mladih „ENTER“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Za sudjelovanje na radionicama je potrebno ispuniti Prijavni obrazac te ga najkasnije do 10.03.2016. godine poslati na e-maila info@mladi-eu.hr .

volonteri