Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na dva naša događanja koja će se održati 12. svibnja 2015. godine u Drnišu !

Prvo događanje na koje Vas pozivamo je predavanje pod nazivom ”Uvod u zeleno poduzetništvo i društveno/socijalno poduzetništvo“ koje će se održati u prostoru male gradske vijećnice u Drnišu s početkom u 11,00 sati. Očekivano vrijeme trajanja predavanja je 60 minuta. Voditelj predavanja bit će Ranko Milić, predstavnik CEDRA Clustera za eko društvene inovacije i razvoj iz Splita.

Drugi naš događaj koji organiziramo u Drnišu je otvorenje volonterskog ureda na adresi fra Andrije Kačića Miošića br.4 (pored prostorija NP „Krka“). Otvorenje ureda započeti će uvodnim govorom predstavnika Udruge mladih „Mladi u EU“ 12,30 sati.

Svrha volonterskog ureda je ponuditi građanima putem web stranice, telefona, emaila i osobnim kontaktom ponudu i potražnju volonterstva te savjetovanje o volontiranju. Volonterski ured u Drnišu će biti otvoren radnim danom. Otvorenjem ureda dodatno će se ojačati kapaciteti lokalnih OCD-a za rješavanje lokalnih problema. Volonterski ured je jedna od aktivnosti projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“ čiji je cilj potaknuti razvoj te promovirati volonterstvo na području gradova Šibenika i Drniša što dodatno osnažuje kapacitete lokalnih OCD-a u rješavanju lokalnih problema. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

 

 

eumladi2