Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“, održat će sastanak Vijeća udruga, 12.02.2016. godine u prostoru Urbanog centra (ulica Kralja Zvonimira 7A) s početkom u 17:30 sati.

Navedeni sastanak će trajati sat vremena, a tema sastanka je dosadašnji rad Vijeća udruga, utvrđivanje zajedničkih prioritetnih aktivnosti te mogućnosti zajedničkog doprinosa razvoju civilnog društva na području grada Šibenika.

Cilj rada Vijeća udruga je uspostaviti što bolju suradnju među udrugama sa područja grada, kako bi zajedničkim radom doprinijele razvoju civilnog društva na području grada Šibenika.

Zajedničkim radom kroz Vijeće udruga grada Šibenika, pridonosi se razvitku socijalnog kapitala zajednice, promoviranju volonterizam i filantropije, podržavaju se ostali obliki suradnje definirani Sporazumom o osnivanju Vijeća grada Šibenika i to kroz načela partnerstva, ravnopravnosti u suradničkom odnosu, pluralizma, jasnoće u radu, samostalnosti i neovisnosti građanskih udruga, transparentnosti te odgovornosti pojedinca i društva.

Sastanak Vijeća udruga