Gdje? – Online na portalu sezonac.hr

Kad? – Od 26. siječnja do 4. veljače 2022

Poznati hrvatski portal MojPosao.net, posvećen povezivanju poslodavaca i posloprimaca, pronalasku zaposlenja i zaposlenika, te razvoju karijere i savjetovanju posloprimaca, ponovo organizira specijalizirani online SAJAM POSLOVA U TURIZMU I SEZONI.

Napredak tehnologije daje novu dimenziju komunikaciji i jako brzu komunikaciju. Pandemija je do izražaja dovele sve prednosti online komunikacije. Online SAJAM se stoga nametnuo kao idealno rješenje za okupljanje zainteresiranih strana na jednom mjestu neovisno o lokaciji i to u idealnom vremenu pripreme za sezonu. U deset dana trajanja sajma, omogućena Vam je prijava na više pozicija odjednom uz direktnu komunikaciju s poslodavcima putem chat-a i video poziva.

Cilj im je povećanje pokretljivosti radne snage i povećavanje zapošljavanja u turizmu i ugostiteljstvu odnosno u sezoni. Sajam se oglašava i na hrvatskom tržištu, ali obuhvaćena i tržište regije.

Nedostatak vremena za pripremu sezone, nesigurnost koju unosi pandemija, te deficit kadra može se iskoristiti i pretvoriti u dobru priliku nezaposlenim osobama sa područja grada Knina da se uspješno priključe tržištu rada. Prihodi djelatnika u turizmu su  se u zadnjih nekoliko godina povećali. Poslodavci su spremni, djelatnicima s kojima su zadovoljni, ponuditi dodatne beneficije (stalni sezonci, edukacije, specilizacije i sl.). Uvjeti rada se popravljaju i prisutna je tendencija daljnjeg napretka čitavog sektora.

Možda je to prilika da započnete uspješnu višegodišnju karijeru u važnom sektoru turizma.

Mislimo da je ovo interesantan događaj za posjetiti, a sve iz udobnosti vlastita doma. Po potrebi pozivamo zainteresirane, koji doma nemaju uvjete, da SAJAM posjete u prostorijama Ekološke udruge „Krka“ Knin.

Posjetite portal Sezonac.hr u razdoblju od 26. siječnja do 4. veljače 2022

 

Korištene informacije sa portala sezonac.hr

Ako imate bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebate savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge “Krka” Knin ovisno o vašim preferencijama i epidemiološkoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Zahvaljujući usluzi “Info@taxi” možemo i mi do Vas.

Sve aktivnosti provode se u skladu sa epidemiološkim preporukama vezanim uz epidemiju virusa SARS-CoV-2.

Cilj aktivnosti je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.