Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“, Šibenik organizira radionicu pod nazivom  : „Osmišljavanje i pokretanje poduzetničke ideje (projekta)“.

U sklopu projekta „Otkrij poduzetnika u sebi“ čiji je nositelj Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ iz Šibenika, u partnerstvu sa CEDRA Clusterom  za eko –društvene inovacije i razvoj iz Splita te HZZ-om Šibenik organizira se radionica za poduzetnike početnike . Radionica će se održati 14.10.2014. godine u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Kninu s  početkom u 11.00 sati.

Voditelj navedene radionice je Ranko Milić,  predstavnik  CEDRE- Clustera  za eko –društvene inovacije i razvoj Split.

Cilj radionice je upoznati mlade ljude s poduzetništvom, pokazati im primjere dobre prakse kako u svijetu tako i u Hrvatskoj ,te pružiti podršku u razvoju njihovih poduzetničkih ideja. Radionica omogućava mladima uvid u dodatne informacije i mogućnosti za pokretanje poslovnih ideja, kao i istraživanje vlastitih poduzetničkih kapacitet. Svi polaznici radionice koji odluče pokrenuti svoju poduzetničku ideju dobiti će potporu i pomoć pri analizi svojih ideja.

Pozivamo sve zainteresirane mlade koji žele pokrenuti poduzetničku ideju da se odazovu i prisustvuju radionici.

Ako nisi u mogućnosti doći na predavanje a zanima te pokretanje poduzetničke ideje, piši nam na mail: info@mladi-eu.hr

Clipboard01