Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom  „Volontiraj i ti“ koja će se održati 18.09.2015. godine u prostoru Informacijskog centra Europe Direct (ulica Kralja Zvonimira 7A, Šibenik) s početkom u 19,00 sati.

Navedena radionica će trajati 2 sata, a namijenjena je za OCD-e koji rade s djecom i mladima sa područja grada Šibenika te mladima.

Voditelji radionice su Martin Mrša i Vinko Livaković, predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: „Očuvajmo naš okoliš“, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“. Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.

Svrha radionice je ojačati rad udruga sa područja Šibenika i Drniša čija su ciljna skupina djeca i mladi.

Navedena radionica se organizira u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“ čije se aktivnosti provode na području gradova Šibenika i Drniša, Šibensko-kninska županija.

Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a i volonterstva na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac u privitku te nam ga dostavite najkasnije do 17.09.2015. godine putem emaila info@mladi-eu.hr.

 

plakat-12.2.2015.-217x300