Poziv za sudjelovanje na radionici „Izvještavanje o provedbi projekata“

u sklopu projekta

„Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“

Šibenik, 27.10.2015. , 18:00 h- Informacijski centar Europe Direct

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira radionicu pod nazivom „Izvještavanje o provedbi projekata“ koja će se održati 27.10.2015. godine u 18:00 h u prostoru  Informacijskog centra Europe Direct (Kralja Zvonimira 7A) u Šibeniku.

Navedena radionica će trajati 2 sata, a namijenjena je lokalnim OCD-ima, te institucijama. Tema radionice je izvještavanje o provedbi projekata (primjeri iz prakse, dolazak kontrola itd.).

Voditelji radionice su Martin Mrša i Vinko Livaković, koji imaju višegodišnje iskustvo u provedbi projekata kroz rad Udruge mladih ”Mladi u EU”.

Navedena radionica se organizira u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“. Aktivnosti projekta se provode na području gradova Šibenika i Drniša, Šibensko-kninska županija. Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, molimo Vas da svoje podatke (ime i prezime, adresa i naziv organizacije koju predstavljate) nam dostavite do 26.10.2015. godine putem

e-maila info@mladi-eu.hr .