Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“  poziva na radionicu pod nazivom „Izvještavanje o provedbi projekata“ koja će se održati 09.12.2015. godine u 17:30 h u prostoru  male gradske vijećnice grada Drniša – Trg Kralja Tomislava 1, Drniš.

Navedena radionica će trajati 2 sata, a namijenjena je lokalnim OCD-ima, te institucijama. Tema radionice je izvještavanje o provedbi projekata (primjeri iz prakse, dolazak kontrola itd.).

Voditelji radionice su Martin Mrša i Marko Gović, koji imaju višegodišnje iskustvo u provedbi projekata kroz rad Udruge mladih ”Mladi u EU”.

Navedena radionica se organizira u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“. Aktivnosti projekta se provode na području gradova Šibenika i Drniša, Šibensko-kninska županija. Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

Veselimo se Vašem dolasku!

DSC00857-300x225