Pozivamo sve nezaposlene osobe s područja grada Knina da nam se pridruže u srijedu (28.10.) i četvrtak (29.10.) s početkom u 9h na radionici mekih vještina “Izrazi se”. Radionica će se održati na adresi Drniška 2b u prostoru Ekološko-informativnog centra Krka. Sa nezaposlenima će se raditi na povećanju komunikacijskih, prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Te su vještine važne u modernom poslovnom okruženju i bitan su čimbenika zapošljivosti.

Kako komunicirati sa poslodavcima, kolegama, klijentima? Kakvo je vaše umijeće prenošenja poruke? Koji su izazovi pregovaranja u poslovnom okruženju? …

Cilj predavanja je jačanja kompetencija nezaposlenih osoba i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.

Ekoloski informativni centar memorandum - NOVO MINISTARSTVOEkolosko informativni centar memorandum 2