Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ poziva sve zainteresirane na dvodnevnu radionicu pod nazivom „Izrada i priprema projekata za ESF te provedba projekata“ koja će se održati 22. i 23.09.2015. godine u prostoru male gradske vijećnice u Drnišu (Trg Kralja Tomislava 1) s početkom u 17,00 sati.

Navedena radionica će trajati 2 dana po 4 sata, a namijenjena je za OCD-e koji rade s djecom i mladima na području grada Drniša. Tema radionice je izrada i priprema projekata za Europski strukturni fond te provedba projekata. Voditeljica radionice je Aleksandra Janjić, predstavnica Organizacije za građanske inicijative iz Drniša te predavačica na Otvorenom učilištu Algebra Split. Svrha radionice je ojačati udruge sa područja grada Drniša.

Navedene radionice se organiziraju u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a“. Aktivnosti projekta se provode na području gradova Šibenika i Drniša, Šibensko-kninska županija. Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

plakat-12.2.2015.-217x300