Projekt „Podrškom do zajedništva“ Udruga za znanost i obrazovanje „Scientia populo“ provodi u partnerstvu s hrvatskim zavodom za zapošljavanje i centrom za socijalnu skrb „Knin“.

Projekt „Podrškom do zajedništva“ na području grada Knina i okolice donio je proširenu socijalnu dimenziju, povećanje svjesnosti o međusobnoj suradnji i pomoći starijim osobama. Projektni tim učestalo je kontaktirao krajnje korisnike projekta, posjećivao ih te osluškivao njihove dojmove i potrebe. Članovi projektnog tima redovno posjećuju korisnike, obraćajući pozornost na odnos zaposlenih žena i korisnika s ciljem uspostavljanja korektnog međusobnog odnosa koji se temelji na uvažavanju i osluškivanju potreba korisnika u projektu. Obilaskom korisnika uspostavljen je usko povezani odnos djelatnica i korisnika, između njih razvila se velika količina poštovanja i empatije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.506.872,00 kune te je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin

Sccientia-populo-Knin

hzzCentar-za-socijalnu-skrb-KninMinistarstvo-rada NOVO