Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin provodi projekt „Zadovoljni“ u partnerstvu s Udrugom matice umirovljenika grada Knina, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Knin.

Projekt traje već skoro dvije i pol godine te dolazi svom kraju. U tom se razdoblju povećala mogućnost zapošljavanja teže zapošljive kategorije žena, te se osigurala pomoć starim i nemoćnim osobama kroz razvoj novih kvalitetnih socijalnih usluga u zajednici. Krajnji korisnici su izrazili zadovoljstvo uslugama kojima su radnice zaposlene na ovom projektu doprinijele njihovom kvalitetnijem životu, te je između njih je stvoren jedan radni odnos pun uzajamnog poštovanja.

Projekt „Zadovoljni“ počeo je mijenjati naš odnos prema starijim osobama te buditi našu svijest o njihovim potrebama. Ovaj projekt je uistinu donio promjene u živote krajnjih korisnika te im omogućio adekvatnu pomoć tamo gdje im je ona najpotrebnija, u njihovim domovima.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin.

Zadovoljni - Memorandum, NOVO ministarstvo