Projekt „Zadovoljni“ budi svijest o potrebama starijih

Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin provodi projekt „Zadovoljni“ u partnerstvu s Udrugom matice umirovljenika grada Knina, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Knin.

Često smo svjedoci kako starije osobe ne žele napustiti svoje domove. Program „ZAŽELI“ im osigurava da potrebnu skrb i razgovor dobiju tamo gdje se najbolje osjećaju, u sigurnosti svojih domova. Usluge koje im se pružaju korisnici jako cijene i one su za njih predivan poklon kojeg su dugo čekali. Možda nisu rješenje svih njihovih problema, ali im barem malo uljepšavaju i olakšavaju svakodnevni život. Vrijeme provedeno u društvu starijih osoba brzo prolazi jer su njihove priče prepune životnih mudrosti koje žele prenijeti na mlađe naraštaje.

Čekajući veće promjene u društvu kad su u pitanju potrebe starijih osoba sretni smo što je projekt „Zadovoljni“ zaživio na području Grada Knina te polako počeo mijenjati naš odnos prema starijim osobama i probudio svijest o njihovim potrebama kao ravnopravnim članovima društva u kojem živimo.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin.

Sv-Bartolomej-memorandum-Zadovoljni-PRAVI

Lost your password?