U sklopu projekta „RESTART“ održan je sastanak ključnih dionika, u prostorijama CISOK-a Šibenik, u utorak 17.11.2015.god. Nositelj projekta je Liga za prevenciju ovisnosti Split.

Partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Split, udruga Mladi u EU Šibenik i udruga ANST1700 Split. Suradnici su  socijalna zadruga VITA-ANST te HZZ Područni ured Šibenik. Ciljana skupina su bivši zatvorenici i mlađi punoljetnici izašli iz penalnog sustava, na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije.

Cilj sastanka je bio informiranje dionika o projektnim uslugama i aktivnostima. Želi se kreirati mreža kontakata i podrške korisnicima. Sastanku su prisustvovali predstavnici Lige za prevenciju ovisnosti, Centra za socijalnu skrb Šibenik, Probacijskog ureda Zadar, Probacijskog ureda Split, CISOK-a Šibenik, Udruge Mladi u EU i Kaznionice i zatvora u Šibeniku.

Uspostavljena je suradnja između dionika na projektu. Kroz projektne aktivnosti korisnici će osvijestiti vlastite potencijale i ojačati samopouzdanje, a time se očekuje povećan postotak uključivanja korisnika na tržište rada i smanjenje rizika od kriminalnog recidivizma.