Projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu  s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Centrom za socijalnu skrb Šibenik.

Često smo svjedoci kako starije osobe ne žele napustiti svoje domove. Program „ZAŽELI“ im osigurava da potrebnu skrb i razgovor dobiju tamo gdje se najbolje osjećaju, u sigurnosti svojih domova. Usluge koje im se pružaju korisnici jako cijene i one su za njih predivan poklon kojeg su dugo čekali. Možda nisu rješenje svih njihovih problema, ali im barem malo uljepšavaju i olakšavaju svakodnevni život. Vrijeme provedeno u društvu starijih osoba brzo prolazi jer su njihove priče prepune životnih mudrosti koje žele prenijeti na mlađe naraštaje.

Čekajući veće promjene u društvu kad su u pitanju potrebe starijih osoba, sretni smo što je projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ zaživio na području Općine Bilice i Dubrave kod Šibenika te polako počeo mijenjati naš odnos prema starijim osobama i probudio svijest o njihovim potrebama kao ravnopravnim članovima društva u kojem živimo.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda. Predviđeno trajanje projekta je 30 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.676.076,92 kn.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ekološke udruge „Krka“ Knin.

Pomozimo danas za bolje sutra - memorandum