Projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu  s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Centrom za socijalnu skrb Šibenik.

Projekt traje već skoro dvije i pol godine te uskoro dolazi svom kraju. U tom se razdoblju povećala mogućnost zapošljavanja teže zapošljive kategorije žena, te se osigurala pomoć starim i nemoćnim osobama kroz razvoj novih kvalitetnih socijalnih usluga u zajednici. Krajnji korisnici su izrazili zadovoljstvo uslugama kojima su radnice zaposlene na ovom projektu doprinijele njihovom kvalitetnijem životu, te je između njih je stvoren jedan odnos pun uzajamnog poštovanja.

Projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ počeo je mijenjati naš odnos prema starijim osobama te buditi našu svijest o njihovim potrebama. Ovaj projekt je uistinu donio promjene u živote krajnjih korisnika te im omogućio adekvatnu pomoć tamo gdje im je ona najpotrebnija, u njihovim domovima.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda. Predviđeno trajanje projekta je 30 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.676.076,92 kn.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ekološke udruge „Krka“ Knin.

Pomozimo danas za bolje sutra - memorandum