Projekt „Podrškom do zajedništva“ Udruga za znanost i obrazovanje „Scientia populo“ provodi u partnerstvu s hrvatskim zavodom za zapošljavanje i centrom za socijalnu skrb „Knin“.

Projekt traje već skoro dvije i pol godine te dolazi svom kraju. U tom se razdoblju povećala mogućnost zapošljavanja teže zapošljive kategorije žena, te se osigurala pomoć starim i nemoćnim osobama kroz razvoj novih kvalitetnih socijalnih usluga u zajednici. Krajnji korisnici su izrazili zadovoljstvo uslugama kojima su radnice zaposlene na ovom projektu doprinijele njihovom kvalitetnijem životu, te je između njih je stvoren jedan odnos pun uzajamnog poštovanja.

Projekt „Podrškom do zajedništva“ počeo je mijenjati naš odnos prema starijim osobama te buditi našu svijest o njihovim potrebama. Ovaj projekt je uistinu donio promjene u živote krajnjih korisnika te im omogućio adekvatnu pomoć tamo gdje im je ona najpotrebnija, u njihovim domovima.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.506.872,00 te je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin