Udruga za obrazovanje i znanost Scientia populo, provodi projekt „Podrškom do zajedništva“ u suradnji s hrvatskim zavodom za zapošljavanje  te centrom za socijalnu skrb „Knin“. Projekt se provodi već godinu i pol dana.

Ovim se projektom unaprijedila mogućnost zapošljavanja teže zapošljive kategorije žena i osigurala se pomoć starim i nemoćnim osobama kroz razvoj novih kvalitetnih socijalnih usluga u zajednici.

Starije i nemoćne osobe nerijetko su usamljene i ovisne o drugima, zbog čega posebno cijene ljubaznost i velikodušnost djelatnica. Jedan običan razgovor dovoljan im je da donekle popuni prazninu s kojom se svakodnevno suočavaju. Izuzetno nam je drago što je kvaliteta pruženih usluga na visokom nivou i što korisnici prepoznaju trud i rad djelatnica zaposlenih u svrhu pružanja usluge pomoći u kući.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.506.872,00 te je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin

Sccientia-populo-Knin

hzz