Projekt „Podrškom do zajedništva“ traje već dvije godine

Dec 8, 2020 Administrator Novosti

Projekt „Podrškom do zajedništva“ Udruga za znanost i obrazovanje „Scientia populo“ provodi u partnerstvu s hrvatskim zavodom za zapošljavanje i centrom za socijalnu skrb „Knin“.

Projekt se provodi već dvije godine tijekom kojih su žene zaposlene na ovom projektu nebrojeno puta olakšali krajnjim korisnicima obavljanje svakodnevnih kućanskih poslova, popričale s njima te im tako omogućili da na kratko zaborave na sve svoje brige i probleme.

Zaposlene žene na mjesečnoj razini za krajnje korisnike osiguravaju kućanske i osnovne higijenske potrepštine, brinu se o krajnjim korisnicima pružajući podršku u socijalnim aktivnostima, dostavi namirnica i lijekova, i drugim kućanskim poslovima. Radnicama i krajnjim korisnicima su dane maske i dezinfekcijska sredstva te im je rečeno kako postupati u novonastaloj situaciji.

Podsjetimo, svrha ovog projekta je unaprijediti radni potencijal nezaposlenih žena s nižom razinom obrazovanja koje skrbe o krajnjim korisnicima, i time doprinijeti kvalitetnijem životu mještana.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.506.872,00 te je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin

Sccientia-populo-KninhzzCentar-za-socijalnu-skrb-KninMinistarstvo-rada NOVO

Lost your password?