Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“  iz Šibenika u partnerstvu sa udrugom ZvoniMir iz Knina provodi Projekt pod nazivom: „Budimo im PODRŠKA!. Projekt finacira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se na području Šibensko – kninske županije u gradovima:  Šibenik, Knin, Drniš i Skradin  te u općini Unešić.

 

Glavni cilj projekta je zaštita starijih osoba i informiranje o njihovim pravima, s naglaskom na savjetovanje o sprečavanju sklapanja štetnih ugovora ( telefonske pretplate, doživotno uzdržavanje, nagradne igre i sl. )  te informiranje šire javnosti o važnosti prevencije nasilja nad starijim osobama.

 

Kako bi starije osobe dobile zaštitu i šira javnost bila educirana o pravima starijih osoba molimo vas da nas kontaktirate naš savjetodavni tim na telefon: 022 212 834 ( od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 h ).  Osim informacija telefonom jedna od aktivnosti projekta je i Mobilini tim koji će po potrebi izaći na teren radi pružanja potrebnih informacija.