„Program ruralnog razvoja“


 

Grada Šibenik, 28. kolovoza 2015. godine u 11 sati u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” organizira predavanje o Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. godine.

Cilj predavanja je upoznati građane s mogućnostima financiranja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. godine, kako bi na vrijeme mogli identificirati i iskoristiti prilike.

Predavanje u Šibeniku vodit će Andrea Vugrinović, direktorica poduzeća Superna d.o.o. Iskustvo je stekla radeći kao dugogodišnja direktorica Agencije za razvoj Varaždinske županije i pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo Međimurske županije. Certificirani je regionalni trener za pripremu projekata.

Program ruralnog razvoja RH 2014.-2020. ima za cilj povećati konkurentnost hrvatske poljoprivrede, šumarstva i prerađivačke industrije, ali i unaprjeđenja životnih i radnih uvjeta u ruralnim područjima uopće. Ima na raspolaganju 330 milijuna eura svake godine u razdoblju do 2020. koji nudi financiranje poljoprivrednim gospodarskim subjektima, OPG-ovima, obrtima, poduzećima, zadrugama, LAG-ovima, poduzetničkim centrima i razvojnim agencijama, svim tijelima javne vlasti i drugima.

Teme koje će predavanje obuhvatiti su:

  • Pregled Programa ruralnog razvoja RH
  • Najavu natječaja
  • Pregled mjera u okviru najavljenih natječaja – prihvatljivi nositelji, aktivnosti, predviđena sredstva (po svakoj mjeri)
  • Praktični savjeti za prijavu projekata

Vrijeme trajanja predavanja je 4 sata.

Predavanje je besplatno za sve sudionike.

Prijaviti se možete na web stranici Urbanog Centra Šibenik ili na sljedećem linku najkasnije dočetvrtak27. kolovoza 2015. godine.

Tractor in The Field

Prijava

Lost your password?