Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ provodi u suradnji s partnerom „Razvojnom agencijom Šibensko – Kninske županije“ projekt „Znanjem za budućnost“. Cilj projekta je povećati stručna znanja i osnažiti meke vještine dugotrajno nezaposlenih osoba kako bi postali konkurentniji na tržištu rada, odnosno kako bi lakše pronašli posao. Svi programi i osposobljavanja kao i ostale aktivnosti projekta namijenjeni su dugotrajno nezaposlenim osobama (dugotrajno nezaposlene osobe – mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci).

Ukupno trajanje projekta iznosi 24 mjeseca, a provodi se od devetog mjeseca 2018. godine. Aktivnosti osposobljavanja u sklopu ovog projekta su „Voditelj/ica pripreme i provedbe projekata Europske Unije“, te specijalist/ica „Digitalnog marketinga“, čime se povećava konkurentnost dugotrajno nezaposlenih osoba na tržištu rada te će im se također pružiti podrška i mentorstvo uz jačanje ostalih socijalnih vještina i slike o sebi kako bi što uspješnije pronašli zaposlenje.

Nedostatak kvalificirane radne snage u ovom području djelovanja, potiču sve veći broj ljudi različitih srodnih i nesrodnih profesija i uzrasta da pohađaju ovaj obrazovni program s ciljem razvoja vlastitih karijera u perspektivnim područjima poslovanja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe i jave na ova vrijedna osposobljavanja s kojim ćete zasigurno postati konkurentniji na tržištu rada. Nakon završenih osposobljavanja korisnici će moći kvalitetnije i uspješnije komunicirati na razgovoru za posao, ali i koristiti različite komunikacijske strategije kojima će pospješiti i svoju svakodnevnu komunikaciju u obiteljima, s prijateljima ili pak na nekom budućem radnom mjestu.

Prijave primamo  u pisanom obliku na e – mail : info@mladi-eu.hr ili na broj telefona +385989555029, Maja Šintić – stručna suradnica na projektu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge mladih „Mladi u Europskoj uniji“

Znanjem za buducnost memoZnanjem za buducnost memo 2