Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ u suradnji s partnerom„Razvojnom agencijom Šibensko – kninske županije“ provodi projekt pod nazivom „Znanjem za budućnost“. Ciljna skupina ovog projekta je 20 dugotrajno nezaposlenih osoba s područja Šibensko – kninske županije. Ukupno trajanje projekta iznosi 24 mjeseca, a on uključuje dugotrajno nezaposlene osobe u aktivnosti osposobljavanja (za voditelje/ice pripreme i provedbe projekata Europske Unije i specijaliste Digitalnog marketinga) koje odgovaraju lokalnom tržištu rada, čime će se povećati konkurentnost dugotrajno nezaposlenih osoba na tržištu rada te će im se u procesu pružiti podrška i mentorstvo te jačanje ostalih vještina i slike o sebi kako bi što uspješnije pronašli zaposlenje.

Osim toga na projektu se još provode radionice mekih vještina za dugotrajno nezaposlene osobe i posebno za primatelje zajamčene minimalne naknade. Svrha tih radionica je razviti vještine traženja posla, komunikacije na radnom mjestu i s poslodavcima te kreativne potencijale za uspješnije snalaženje u svakodnevnom životu i na radnom mjestu.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da se uključe i jave na ova vrijedna osposobljavanja s kojim ćete zasigurno postati konkurentniji na tržištu rada. Nakon završenih osposobljavanja korisnici će moći kvalitetnije i uspješnije komunicirati na razgovoru za posao, ali i koristiti različite komunikacijske strategije kojima će pospješiti i svoju svakodnevnu komunikaciju u obiteljima, s prijateljima ili pak na nekom budućem radnom mjestu.

Prijaviti se možete mail – om na info@mladi-eu.hr, ili telefonski +385989555029, Maja Šintić, stručna suradnica na projektu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge mladih „Mladi u Europskoj uniji“

Znanjem za buducnost memoZnanjem za buducnost memo 2