Udruga mladih „Mladi u EU“ organizirati će tijekom travnja kreativne radionice i ovim putem poziva sve zainteresirane da se prijave. Radionice će se održati 09.,16., te 30. travnja u terminu od 11:00 do 13:00 u prostoru Caritasa biskupije Šibenik na adresi Težačka 106.

Voditeljica radionica je Danijela Ćaleta koja vodi kreativne radionice u Udruzi “Ardura”  (crtanje, slikanje, pletenje, salvetna tehnika, fimo-masa..i svašta drugo).

Osim druženja, usvajanja novih znanja i kvalitetno utrošenog vremena, smisao radionice je i međusobno podupiranje u kreativnosti i razmjena iskustva.

Za sudjelovanje na kreativnim radionicama, potrebno je ispuniti Prijavni obrazac i poslati ga na e-mail adresu info@mladi-eu.hr do 07. travnja 2016. godine. Radionice su besplatne a maksimalan broj polaznika je 8.

Bez obzira na to imaš li već izvjesnog iskustva u kreativnom izražavanju ili želiš pokrenuti neku poslovnu ideju, radionice su prvi korak koji ti može pomoći u tome, stoga s radošću iščekujemo tvoje prijave !

Navedene radionice provode se u sklopu projekta „Iskoristi svoju kreativnost“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Udrugom „Ardura“ iz Šibenika, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Kreativne radionice