Udruga mladih „Mladi u EU“ otvorila je prijave za razmjenu mladih pod nazivom „Together we are stronger 2“. U sklopu razmjene u Šibeniku, od 18. do 29. travnja, Mladi u EU“, ugostiti će 27 sudionika iz Hrvatske, Španjolske, Italije i Slovačke.

Razmjena mladih

Tema projekta je zeleno poduzetništvo. Glavni ciljevi ovog projekta su upoznavanje s zelenim poduzetništvom, poboljšanje znanja engleskog jezika, podizanje svijesti o kulturnoj raznolikosti, toleranciji. Razmjena će kod sudionika poboljšati socijalne vještine kao što su interkulturne komunikacije, timski rad, samopoštovanje.

Projekt se sastoji od brojnih aktivnosti kao što su: edukacije, izleti i neformalne radionice koje im pomažu unaprijediti osobni, društveni i profesionalni razvoj te pridonijeti stjecanju novih vještina i kompetencija.

Nositelj projekta je udruga mladih „Mladi u EU“ u suradnji s udrugama Adefis Youth International, NeA i A.D.E.L. Projekt financira Europska komisija kroz program  Erasmus +.

Tko može sudjelovati?

Sudionici razmjene mogu biti mladi u dobi od 18 do 30 godina. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca koji trebate ispuniti najkasnije do 15.ožujka.