Udruga mladih “Mladi u Europskoj uniji” provodi projekt “Strategija za mlade Šibensko – kninske županije” u partnerstvu s Šibensko-kninskom županijom. Trajanje projekta je od 01.08.2021. – 01.02.2023.

U sklopu projekta ”Strategija za mlade Šibensko-kninske županije” organiziramo novi fokus grupu na području Šibensko-kninske županije. Ovog puta fokus grupa okupiti će mlade s područja grada Skradina. Cilj navedene aktivnosti je dobiti informacije o potrebama mladih na lokalnoj razini. Temeljm dobivenih preporuka i anketnog upitnika izraditi će se Strategija za mlade Šibensko-kninske županije.

Ovim putem pozivamo sve mlade od 13 do 30 godina s područja grada Skradina i okolice kako bi mogli iznijeti svoja mišljenja i ideje o tome kako poboljšati život mladih u svojoj lokalnoj zajednici. Također, na fokus grupu su pozvani i predstavnici OCD-ova s navedenog područja kako bi mogli doprinijeti iznesenim idejama mladih. Događanje će biti održano u Skradinu, u prostoru Društvenog centra (Ul. Ivana Becića 2), 23.03.2022. (srijeda), s početkom u 11:00.

Prijave traju do 22. ožujka, a prijaviti se možete preko sljedećeg linka.

Projekt je sufinanciran sredstvima Erasmus+ programa Europske unije.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge mladih “Mladi u Europskoj uniji”