U organizaciji Udruge mladih „Mladi u EU“ , dana 31.05.2016. godine s početkom u 12 sati u prostoru Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku će se održati predavanje pod nazivom „Poduzetništvo mladih“.

Šibenik,31.05.2016.

Cilj predavanja je potaknuti mlade da svoje ideje realiziraju kroz poduzetništvo.

Voditelji predavanja su predstavnici Udruge „Mladi u EU“, Martin Mrša i Vinko Livaković, koji imaju dugogodišnje iskustvo u provedbi predavanja i radionica na temu poduzetništva te u informiranju i savjetovanju o razradi poslovnog plana.

Sudionike predavanja će upoznati s pojmom poduzetništva, koje potrebne kvalifikacije, znanja i vještine treba imati onaj tko se bavi poduzetništvom, koje sve korake treba poduzeti prilikom realiziranja poduzetničke inicijative, te kako koristiti mogućnosti institucija namijenjene poduzetnicima početnicima. Kroz primjere dobre prakse voditelji predavanja će objasniti postupak osnivanja zadruge.

Predavanje se održava u sklopu programa Klub mladih „ENTER“ kojeg Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom.