Pozivamo sve nezaposlene osobe s područja grada Knina da nam se pridruže u utorak, 07. srpnja 2020. u 12h ispred „Ekološko-informativnog centra“ , Drniška 2b, kako bi zajedno sudjelovali u „Živoj knjižnici“.

„Živa knjižnica“ je dio info kampanje „Nema frke dok je Krke“, a koja se odvija u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“.

Gost predavač „Žive knjižnice“ je Irina Sinobad. Irina je uspješno prošla proces samozapošljavanja te će vas iz „prve ruke“ upoznati sa cijelim procesom. Irina će vas upoznati sa postupkom, uvjetima i mogućim problemima s kojima s možete susresti tijekom procesa, te odgovoriti na sva vaša pitanja.

Posjetite nas u „Ekološko-informativnom centru“ tijekom održavanja „Žive knjižnice“ te poslušajte, saznajte, naučite, pitajte…ojačajte svoje poslovne i socijalne vještine te poboljšajte svoje izglede na tržištu rada!

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem nekih od  kontakata Ekološke udruge „Krka“ Knin.

Projekt „Ekološko-informativni centar“ je sufinanciran 100% sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, a u sklopu poziva “Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru”.

Iznos odobrenog sufinanciranja je 1.499.885,40 kuna. Projekt će trajati 36 mjeseci, od veljače 2020. do veljače 2023., a provedba projekta je na području teritorija koje pripada gradu Kninu.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost ekološke udruge „Krka“ Knin.

Ekoloski informativni centar memorandumEkolosko informativni centar memorandum 2