Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ u suradnji s partnerom „Razvojnom agencijom Šibensko – Kninske županije“ provodi projekt „Znanjem za budućnost“. Cilj ovog projekta osposobiti dugotrajno nezaposlene osobe (mlade osobe do 30 koji su nezaposleni više od 6 mjeseci, i starije od 30 koji su nezaposleni više od 12 mjeseci) da konkuriraju na tržištu rada. Projekt se fokusira isključivo na marginalizirane osobe te dugotrajno nezaposlene osobe s ciljem osnaživanja njihovih mekih vještina te utjecanja na njihovo lakše zaposlenje. Ukupno trajanje projekta iznosi 24 mjeseca, a provodi se od devetog mjeseca 2018. godine. Aktivnosti osposobljavanja u sklopu ovog projekta su „Voditelj/ica pripreme i provedbe projekata Europske Unije“, te specijalist/ica „Digitalnog marketinga“, čime se povećava konkurentnost dugotrajno nezaposlenih osoba na tržištu rada te će im se također pružiti podrška i mentorstvo uz jačanje ostalih socijalnih vještina i slike o sebi kako bi što uspješnije pronašli zaposlenje.

U sklopu projekta se osim osposobljavanja provode još i radionice mekih vještina čija je svrha razviti vještine traženja posla, komunikacije na radnom mjestu i s poslodavcima, te strategija koje bi im trebale pomoći u budućem zaposlenju. Ukupno trajanje projekta iznosi 24 mjeseca, a provodi se od devetog mjeseca 2018. godine.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe i jave na ova vrijedna osposobljavanja s kojim ćete postati konkurentniji na tržištu rada. Nakon završenih osposobljavanja korisnici će moći kvalitetnije i uspješnije komunicirati na razgovoru za posao, ali i koristiti različite komunikacijske strategije kojima će pospješiti i svoju svakodnevnu komunikaciju u obiteljima, s prijateljima ili pak na nekom budućem radnom mjestu. Prijaviti se možete mail – om na info@mladi-eu.hr, ili telefonski +385989555029, Maja Šintić, stručna suradnica na projektu.

Znanjem za buducnost memoZnanjem za buducnost memo 2