Dana  21. travnja 2023. s početkom u 10:00 sati u Tisnom, na adresi Uska ulica 1 održat će se  Početna konferencija u sklopu projekta „Pomažemo jedni drugima II“- Zaželi- program zapošljavanja žena- faza III.

Projekt „Pomažemo jedni drugima II“ Općina Tisno provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje- Područni ured Šibenik i Hrvatskim zavodom za socijalnu skrb- Područni ured Šibenik.

Kroz navedeni projekt omogućit će se pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina, koje će pružati usluge pomoći u kući starijim osobama (krajnjim korisnicima projekta) na području općine Tisno. Na ovaj način ublažit će se posljedice nezaposlenosti i rizika od siromaštva žena pripadnica ciljane skupine te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika. Na projektu će biti zaposleno 9 žena pripadnica ciljane skupine, a usluga će biti pružena za 54 krajnja korisnika.

Svrha Početne konferencije je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta dajući uvid u korist koju će od njega imati cjelokupna lokalna zajednica. Bila bi nam čast da se odazovete našem pozivu te na taj način upriličite ovo događanje.