Pozivamo sve mlade na zelenu akciju!

Aug 29, 2014 Administrator Novosti

U sklopu građanske akcije  „Zajedno za čišći Šibenik“,  Udruga mladih „Mladi u EU“  organizira   30. kolovoza  akciju čišćenja šetnice sv. Ante i naselja Zablaće.

Cilj navedene inicijative je očistiti i urediti ulaz i puteljke uz šetnicu koja vodi do tvrđave sv. Nikole te plažu na području naselja Zablaće od različitog otpada. Također će udruga uz pomoć volontera obnoviti zapuštene klupe i ukloniti srušene grane i zelenilo uz plažu na području naselja Zablaće. Ova inicijativa potiče volonterstvo i brigu za okolišem, te svojim akcijama čišćenja i održavanja unaprjeđuje lokalnu zajednicu te lokalno stanovništvo potiče na organiziranje sličnih akcija. Udruga mladih „Mladi u EU“  posebno se zalaže za „zelene“ akcije . Svake godine provede barem jedan takav „zeleni“ projekt. Do sada su proveli projekte „I otoci su Hrvatska“, „Očuvajmo naš Šibenik“, „Očuvajmo dječja igrališta“ te projekt „Očuvajmo naš okoliš“. Ovim inicijativama udruga mladih želi  ukazati široj zajednici važnost volonterstva i potaknuli među građanstvom brigu za očuvanje okoliša, te se postići čišće i urednije zelene površine za dobrobit svih.   Pozivamo sve zainteresirane mlade da nam se pridruže i uključe u ovu volontersku akciju. Okupljanje je na početku šetnice sv. Ante u 10 sati. Jedino što trebate ponijeti sa sobom su mali snack, vodu, puno dobre volje i osmijeh. Završetak akcija se očekuje oko 14 sata.   Budimo primjer ostalima i očuvajmo svoj kraj. Čekamo te!

1293702289nt.jpg-big

Lost your password?