Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira dvodnevnu radionicu pod nazivom „Razvoj volonterske akcije“.

Radionica će se održati u četvrtak 14.07.2016. godine s početkom u 11 sati te u petak 15.07.2016. godine s početkom u 11 sati u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ (Prilaz tvornici 41.) u Šibeniku.

Radionica je namijenjena mladima s područja grada Šibenika te svima onima koji imaju želju za volontiranjem. Tema radionice je planiranje i razrada volonterske akcije.

Voditelji radionica su Martin Mrša i Vinko Livaković predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: „Očuvajmo naš okoliš“, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“. Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.

Radionica „Razvoj volonterske akcije“ se organizira u sklopu programa Klub mladih „ENTER“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ (nositelj programa) provodi u partnerstvu s Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom. Klub mladih „ENTER“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Za sudjelovanje na radionicama potrebno je ispuniti Prijavni obrazac te ga najkasnije do 13.07.2016. godine poslati putem emaila info@mladi-eu.hr .

Prijavni obrazac

Očekujemo Vas!