Udruženje za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba održat će Završnu konferenciju u sklopu projekta „Pružam ti ruku” 01. prosinca 2021. godine s početkom u 11:00 sati u Zagrebu, u prostorijama Udruženja za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba.

Svrha Završne konferencije je široj javnosti predstaviti rezultate i ostvarene aktivnosti projekta putem kojeg je nositelj projekta u suradnji s partnerima ostvario zapošljavanje žena pripadnica ciljane skupine na period od 12 mjeseci, koje su pružale usluge potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama (krajnjim korisnicima) s područja grada Zagreba. Provođenjem osposobljavanja žena pripadnica ciljane skupine povećala su se njihova konkurentnost na tržištu rada što je olakšalo proces pronalaska zaposlenja po završetku projekta.

Konferencija će se održati na adresi Ulica Ignjata Đorđića 20, 10000 Zagreb.