Poštovani/e,

Imamo zadovoljstvo pozvati Vas na završnu konferenciju projekta koji provodi udruga mladih “Mladi u Europskoj uniji” u partnerstvu s organizacijama “Noi@Europe”, “Poraka Nova”, “Institute Perspectives” i “Euroaccion Murcia”. Konferencija će se održati dana 19. prosinca 2022. godine na adresi Prilaz tvornici 41, s početkom u 11:00 sati.

Glavni cilj ovog projekta je bio opremiti sudionike projekta alatima i vještinama, kako bi se što lakše društveno angažirali i doprinijeli pozitivnim promjenama u svojoj lokalnoj zajednici.

Na ovoj konferenciji će biti predstavljeni ostvareni rezultati projekta, kao i provedene aktivnosti s naglaskom na mlade i zajednicu u cjelini. Također, sudionicima završne konferencije će biti distribuirana brošura kao jedan od glavnih rezultata projekta, koju su sudionici izradili kako bi informirali mlade i druge organizacije o aktivnostima projekta.

Veselimo se Vašem dolasku na završnu konferenciju projekta te dijeljenju postignutih rezultata i ishoda projekta s Vama.